Волинь Новини

У луцькому парку розгулював чоловік з ножами: що відомо

Працівники Луцького районного управління поліції вилучили у місцевого жителя ніж. 

Про це інформує Луцьке районне управління поліції

Учора, 7 червня, під час комплексного відпрацювання міста співробітники карного розшуку Луцького районного управління поліції, помітили 44-річного чоловіка, який перебував у сквері Героїв Майдану, що за центром реєстрації актів цивільного стану на проспекті Соборності. Лучанин себе підозріло поводив. При появі правоохоронців помітно почав нервувати.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили предмет, зовні схожий на штик-ніж. На місце події викликано слідчо-оперативну групу. Приїхавши за адресою, правоохоронці відібрали у правопорушника пояснення та вилучили небезпечний предмет для проведення експертизи.

Слідчий відділ Луцького районного управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до п’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Leave a Comment