Волинь Новини

Із сайту Волинської єпархії УПЦ МП видалили повідомлення про нагородження священника-перебиранця

Із офіційного сайту Волинської єпархії Української православної церкви Московського патріархату зникло повідомлення про нещодавнє свято у храмі Копачівського благочиння, під час якого священник, якого нещодавно затримали у жіночому вбранні, отримав високу церковну нагороду.

Посилання за публікацією на сайті видає помилку 404

Як видно зі скріншоту повідомлення, подія відбувалася 26 травня. Станом на 15:00 7 червня посилання за публікацією на сайті видає помилку 404, повідомляє Район.Рожище.

Як повідомляла раніше пресслужба Волинської єпархії УПЦ МП, з благословення митрополита Онуфрія та архієпископа Нафанаїла, настоятель храму отримав високу церковну нагороду – митру, а його матушка – орден святої великомучениці Варвари.

Нагадаємо, кілька днів тому полісмени затримали священника у жіночому вбранні. Ним виявився настоятель одного із храмів Копачівського благочиння.

Згодом у єпархії казали, буцімто священник через психічне захворювання давно є заштатним отцем і не має приходу у жодному з храмів громади. Однак ця інформація не відповідає дійсності. Виявляється, два тижні тому він ще отримував нагороду з благословення найвищого керівництва.

Два тижні тому священник отримував нагороду з благословення найвищого керівництва.

Два тижні тому священник отримував нагороду з благословення найвищого керівництва.

 

Leave a Comment