Важливо Волинь Новини

У селищі на Волині облаштували пляж. ФОТО

Хоча у Любешові погодні умови не сприяють відкриттю купального сезону, проте на сьогоднішній день центральний пляж селища “Сонячний” готовий до повноцінної роботи.

Про це інформує селищна рада.

Днями працівниками аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області було проведено обстеження дна пляжу “Сонячний” на р. Стохід в смт Любешів . В ході обстеження було очищено акваторію пляжу від побитого скла, гілля та каміння. З дна водойми було піднято до 20 шт. різної скляної тари.

За інформацією управління капітального будівництва, житлово – комунального господарства та комунальної власності селищної ради, проведено всю необхідну перевірку пляжу. Два рятувальники, які постійно працюватимуть на пляжі, пройшли необхідне навчання та мають допуск до роботи.

Свою повноцінну роботу, як зазначають в управлінні, пляж розпочне, за умови настання сприятливих погодних днів, 7 червня.

Окрім того, у Любешівській селищній раді передбачили кошти на розчистку берегової лінії в потенційних місцях відпочинку по річці Стохід.

 

 

Leave a Comment