Волинь Новини

У Луцьку через ремонт проспекту Волі перекриють ще одну вулицю

Сьогодні в департаменті житлово-комунального господарства Луцькради відбулось засідання робочої групи з питань покращення транспортної інфраструктури міста, в якому взяли участь секретар ради Юрій Безпятко та директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк.

Вони обговорили низку нагальних питань, зокрема: особливості реалізації проєкту реконструкції проспекту Волі, зміни до облаштування пішохідної зони та паркомісць на Театральному майдані, організацію руху на вулиці Яровиця.

Члени робочої групи зазначили, що проспект Волі під час реконструкції буде перекриватися частково, зважаючи на ділянку робіт. Протягом цього періоду основними маршрутами є вулиці Коперника та Глушець. Станом на сьогодні, перекрито  ділянку від вулиці Шопена до вулиці Сенатора, однак у зв’язку із складнощами доступу до необхідних мереж, вулицю Сенатора також перекриють.

Станом на сьогодні, перекрито  ділянку від вулиці Шопена до вулиці Сенатора, однак у зв’язку із складнощами доступу до необхідних мереж, вулицю Сенатора також перекриють.

«Ці роботи максимального відтягувались до завершення навчального року. Максимум робіт ми зосередимо у літню пору, коли завантаженість цієї ділянки доріг менша», – мовив Юрій Безпятко.

Зміни та зауваження, запропоновані членами робочої групи, будуть розглянуті проєктантами та винесені на остаточне затвердження під час наступного засідання.

 

 

Leave a Comment