Новини

Доглядальниця заморила голодом прикутого до ліжка мільйонера. ФОТО

Жінка підробила заповіт і довела до смерті мільйонера, щоб успадкувати частину його статків.

Про це повідомляє BBC News.

Суд Великої Британії ухвалив вирок подружжю Рікардсів, які заморили голодом свого домовласника – 59-річного мільйонера Ентоні Сотерана (на головному фото).

Жінка заморила голодом свого домовласника-мільйонера, щоб успадкувати частину його статку, який оцінюють у 3,5 мільйона фунтів стерлінгів. За це 62-річна Лінда Рікард була засуджена за вбивство та отримала довічне ув’язнення.

На фото: подружжя Рікардсів

66-річного чоловіка Лінди Уейна Рікарда визнали співучасниколм злочину і засудили на 10 з половиною років.

Подружжя Рікардсів винаймало житло в мільйонера на фермі Хай Гевенс, де той проживав з матір’ю Джой Сотеран. За версією прокуратури, за час проживання подружжя зняло з їхніх рахунків до 300 000 фунтів стерлінгів. Жінка підробила заповіт та ізолювала свого вразливого домовласника, не пускаючи до нього відвідувачів.

Перед смертю він був прикутим до ліжка і повністю залежав від Лінди, яка стала його доглядальницею.

«Сильно виснажене» тіло пана Сотерана знайшли в його кімнаті. Згідно висновку експертів, систематичне недоїдання призвело до смертельної інфекції легенів.

Смерть, спочатку не викликала підозр, однак її вирішили повторно розслідувати, коли банківський рахунок покійного був кілька разів використаний після його смерті.

Leave a Comment