Новини

Кілограм – 500, одна штука – 7 гривень: покупці здивували цінами на черешню

Вже кілька тижнів на ринках України можна придбати ранню черешню. Все б нічого, однак, ціни залишають бажати кращого. Доведеться чекати, поки попит впаде.

Інформує Знай юа.

“Нічого незвичайного, просто на новому ринку продають черешню по 500 грн за кг. і на пробу, поштучно – по 7 грн” – сказано в тексті повідомлення.

Якщо раніше, продавці давали просто так спробувати продукт, то тепер за це потрібно ще й платити. Тим більше, що ціна за одну ягідку черешні дорівнює практично проїзду в транспорті.

Люди в коментарях вирішили відреагувати на дане повідомлення, задоволених було вкрай мало: “Сфоткатися на фоні черешні десятка, + друк фотки 150”, “А щоб поруч пройти скільки платити треба?😂 Коротше, йдіть ви нах@й з вашою черешнею!😄 “, “І що, беруть? Продавати то і по 1000 можна, чи є попит за такою ціною?”, “Дивитися безкоштовно?”, “Єврейці”, “там знизу ще табличка була”руками не чіпати”. Безграмотні і знахабнілі чурбаны)”.

На початку сезону ціни на ягоди і справді завищені, адже багато скучили за вітамінами, а бажаючих заробити на цьому – ще більше. Через кілька тижнів ціни повинні впасти, і дозволити ягоду зможе собі кожен бажаючий.

Leave a Comment