Важливо Волинь Новини

Центральний ринок Луцька програв суд, що тепер з ним буде?

З лютого 2020 року судами різних інстанцій розглядався спір щодо законності рішення Луцької міської ради про припинення права постійного користування КП «Луцькі ринки» земельною ділянкою на вул. Глушець, 1 (ліва частина Центрального ринку) у м. Луцьку.

Про це інформує Луцька міська рада, пише ВолиньUA.

Рішенням Господарського суду Волинської області від 18.08.2020, яке залишене в силі постановою Північно-західного апеляційного господарського суду по справі №903/72/20, було задоволено позов фізичних осіб-підприємців до Луцької міської ради про визнання протиправним та скасування рішення Луцької міської ради № 69/1 від 29.01.2020 «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою».

Однак, постановою Верховного суду у складі колегії суддів Касаційного господарського суду від 02.02.2021 вищезазначені рішення були скасовані, а справу відправлено на новий розгляд.

Відтак, 1 червня цього року Господарський суд Волинської області в рамках нового розгляду справи, врахувавши висновки Верховного суду, відмовив у задоволенні позову підприємців про визнання протиправним та скасування рішення Луцької міської ради.

Leave a Comment