Волинь Новини

У Юрія Погуляйка нова заступниця

2 червня 2021 року голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко представив трудовому колективу свою новопризначену заступницю з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO). Про це інформує пресслужба ОДА.

Відтак, Юрій Погуляйко 1 червня 2021 року на посаду заступника голови Волинської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) призначив Вікторію Левчук.

Як зазначив очільник області, напрямок цифровізації в Україні і на Волині є новим, тому його потрібно розвивати та вдосконалювати.

«Мені дуже приємно стати частиною команди Волинської облдержадміністрації. Найперше хочу подякувати губернатору за те, що ви довірили обіймати мені цю посаду, – сказала під час свого виступу Вікторія Левчук. – Я робитиму все, аби Волинь була однією із передових у форматі цифровізації. Сподіваюся на плідну співпрацю та намагатимусь робити позитивний вклад у розвиток регіону».

Слід зазначити, що Вікторія Левчук із 2010 року до 2011 року працювала адміністратором відділу роботи з персоналом Спільного українсько-польського підприємства ТзОВ «Модерн-Експо». Згодом обіймала посаду менеджера з реклами у ТзОВ «Світ» та з кінця 2011 року до 2018 року працювала на кафедрі менеджменту Луцького національного технічного університету. Упродовж 2020 року була керівником проектів та начальником відділу маркетингу ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»».

Leave a Comment