Волинь Новини

У Луцьку просять відновити двосторонній рух біля школи №1

Лучани просять забрати знак “В’їзд заборонено” на вулиці Заповітній зі сторони в’їзду з вулиці Богдана Хмельницького і відновити двосторонній рух по вулиці Заповітній.

Петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Анатолій Муха 1 червня 2021 року.

Зі слів автора, заборона в’їзду на вулицю Заповітну створює незручності для відвідувачів драмтеатру, палацу культури, кафе “Лучеськ”, а також для мешканців вулиць Крилова та Пушкіна.

“Для того, щоб повернутися до ЦУМу,  необхідно проїхати далі по вулиці Богдана Хмельницького та повернути на вулицю Даргомижського, виїхати на вулицю Набережну, а тоді на кільці повернути направо на вулицю Шевченка. Тим самим створюється додаткове навантаження в години пік на вулиці Богдана Хмельницького, Даргомижського, Набережну, Шевченка та кільце вулиць Набережна – Шевченка, які й так потопають в заторах”, – йдеться в петиції.

Тому, аби пришвидшити рух по вулиці Заповітній, автор пропонує на виїзді з вулиці Заповітної на вулицю Шевченка встановити знак “Рух праворуч”.

Нагадаємо: у Луцьку організували односторонній рух на вулиці Заповітній, що поблизу першої школи. Віднині повернути на неї з Богдана Хмельницького не можна. Тут встановили знак “В’їзд заборонено”, а перед ним – такий, що забороняє рух праворуч. Новий дорожній знак поставили також на прилеглій стоянці.

Leave a Comment