Волинь Новини

У луцькому гіпермаркеті відреагували на інформацію про зіпсований хліб

26 травня о 19:56 телеграм-канал «Лучани» опублікував новину про зіпсований хліб у гіпермаркеті Там Там.

Про це повідомляють в інформаційному відділі гіпермаркету.

“Адміністрація гіпермаркету та весь персонал були шоковані ситуацією, яка склалася. Для нас це неприпустимо, ми знайшли винуватців, які були суворо покарані за неналежне виконання своїх обов’язків.

Працівники гіпермаркету відповідально ставляться до безпеки наших клієнтів та контролюють якість товару. Але, на жаль, від помилок ніхто не застрахований. Увесь асортимент магазину , на даний момент, проходить жорстку ревізію, для унеможливлення повторення інциденту”, – йдеться в повідомленні.

“У даній ситуації, наші працівники пропонували замінити товар, але покупці вирішили залишити продукцію. Ми приносимо щирі вибачення нашим клієнтам та готові протягом місяця надавати хлібобулочну продукцію безкоштовно. Для отримання продуктів просимо звернутися на інформаційний відділ гіпермаркету.

Хочемо зауважити, що ми високо цінуємо кожного клієнта і наші працівники роблять усе для того, аби наші гості отримували відмінний сервіс. Але, на жаль, трапляються і прикрі ситуації, адже від помилок ніхто не застрахований. У разі, якщо у вас є проблеми чи питання, просимо звертатись на інформаційний відділ гіпермаркету, ми зробимо усе можливе аби усунути будь-які незручності”, – додають у повідомленні інформаційного відділу гіпермаркету.

 

Фото – ілюстративне.

Leave a Comment