Волинь Новини

Муніципали взялися за торгові центри. Фото

Незважаючи на вигідне розташування та великий потік клієнтів, стан території навколо ТЦ «СЛОН» та зовнішній вигляд приміщення торгового центру за адресою: м. Луцьк, вул. Кравчука, 23, залишав бажати кращого – сміття, зілля в бруківці та її просідання, фасад, велостійка та урна, які потребують фарбування, занедбані клумби, неочищений паркан. Також, роботи з поточного ремонту сходів та пандусу були виконані неякісно.

Про це інформують луцькі муніципали.

 

Після проведення роз’яснювальної бесіди з керуючим супермаркету «Сільпо» щодо дотримання п.п 4.30.1 Правил благоустрою міста Луцька (відповідальні особи підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, юридичні та фізичні особи, що використовують будинки і споруди та приміщення в них, зобов’язані утримувати в належному стані території, надані їм в установленому законом порядку) відразу розпочато приведення до належного вигляду будівлі та території навколо торгового центру.

Крім того, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста залишено 9 приписів відповідальній особі щодо усунення вказаних порушень у встановлений термін.

Нагадуємо, що відповідно до Правил благоустрою міста Луцька, керівники підприємств, установ, організацій, фізичні особи-підприємці, власники садиб несуть відповідальність за невиконання заходів з благоустрою на власних, прилеглих та закріплених територіях!

 

Leave a Comment