Новини

Як стати королевою випускного вечора: 5 порад від дизайнера Андре Тана

Український дизайнер поділився кількома новими порадами, які будуть корисні перед випускним.

Основний тренд 2021 року — універсальність. Важливо, щоб виріб “працював” і після випускного, а не гордо порошився у шафі. Не забувайте також про правила дрескоду — на врученні диплома він точно є.

Вироби, які не мають нічого спільного зі святом юності і молодості, замінюємо на вироби з напівпрозорої тканини або з прозорими/напівпрозорими вставками.

Комбінезон або комплект жакет + штани — хітяра для випускного вечора. Головне ー вибирати мінімалістичний крій і не перевантажувати образ.

Instagram Андре Тана

Сукню в довжині міні найкраще вибирати з акцентними рукавами або плечима.

Залиште трохи таємниці! Не потрібно оголяти все одразу. Вибирайте сукні з глибоким вирізом на спині ⁣⁣або з відкритими плечима.

Стрази вирви око, вишивку бісером, торочку і пір’я ліпше залишити для змагань із латинських танців. На випускному набагато вигідніше виглядатимуть лаконічні сукні (не обов’язково простого крою) ⁣⁣.

Грань між сукнею-комбінацією ⁣⁣і нічною сорочкою дуже тонка. Щоб точно не помилитися — вибирайте виріб завдовжки міді. Раджу доповнити образ цікавим жакетом і аксесуарами.

Якщо душа вимагає принт — зверніть увагу на анімалістичні. Вони трохи важчі в стилізації, але ви точно будете приречені на увагу.

Звичайно, макіяж повинен бути легкий, а волосся ー не залите блискучим лаком.

Instagram Андре Тана

Leave a Comment