Новини

5-річна дівчинка висунулась з вікна 7 поверху: як рятували дитину від трагедії. ВІДЕО

У Львові на вулиці Стрийській 5-річна дівчинка стояла у вікні на 7 поверсі багатоповерхівки і плакала. Дитину помітила перехожа, яка зателефонувала у поліцію, пише ТСН.

“У Львові патрульні з небайдужою громадянкою запобігли ймовірній трагедії. Приїхавши на місце події патрульні побачили малолітню дівчинку, яка виглянула через згадане вікно. Поліцейські вирахували, яка це квартира і негайно почали стукати у двері та дзвонити. Почувши, що там хтось є, інспектори через двері почали вмовляти дитину відкрити їх. За кілька хвилин дівчинка, яка назвалася Кариною віком 5 років, впустила їх до квартири”, – повідомили у патрульній поліції.

Крім дитина вдома нікого не було, а в кімнаті було навстіж відчинене вікно.

Дівчинка мала мобільний телефон і патрульні зв’язалися з її мамою. Жінка розповіла, що залишила дитину на подругу, яка орендує це житло, а сама поїхала на роботу. За деякий час подруга сказала, що має справи і залишила її доньку, закривши двері.

“Копи залишилися пригледіти за дитиною до приїзду матері і водночас викликали працівників сектору ювенальної превенції”, – розповіли у патрульній поліції.

Leave a Comment