Важливо Волинь Новини

Стало відомо, кого з проректорів волинського університету затримали на хабарі

Високопосадовцем, волинського університету, який отримав неправомірну вигоду і був затриманий правоохоронцями просто у службовому кабінеті, виявився проректор з науково-педагогічної роботи на інфраструктури Луцького національного технічного університету Савчук Сергій Ананійович.

Про це повідомляє ВолиньUA із посиланням на поінформовані джерела.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що проректор ЛНТУ, кандидат наук з фізичного виховання, доцент Сергій Савчук, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи умисно, з метою власного збагачення, вимагав від товариства тисячу доларів США за безперешкодне надання в оренду складських приміщень для їх використання у господарській діяльності. Сьогодні, 27 травня, він їх отримав.

Високопосадовця університету «на гарячому» затримали просто у службовому кабінеті. Затримання проводили співробітники Управління стратегічних розслідувань у Волинській області, спільно зі слідчими ГУНП у Волинській області, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури, які викрили та задокументували злочинну схему вимагання та отримання неправомірної вигоди посадовою особою.

Кошти вилучили на місці затримання.

Leave a Comment