Волинь Новини

Волинянин знімав порно з 13-річним хлопчиком

Волинянина посадили на 13 років за вчинення сексуального насильства над 13-річним хлопчиком. Під час статевого акту збоченець ще й фіксував все на відео, яке згодом розповсюджував. Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Суд встановив, що влітку 2018 року обвинувачений, який є уродженцем смт. Люблинець Ковельського району, зустрівся з 13-річним хлопчиком та вступив з ним у статеві відносини. Чоловік торкався неповнолітнього та змусив його до орального сексу. Статевий акт обвинувачений фіксував на відео, яке згодом збирався розповсюджувати.

У суд він частково визнав свою вину, розповівши, що в 2018 році на його електронну пошту надійшло повідомлення з пропозицією знімати порнофільми з участю малолітньої особи за фінансову винагороду. Він кілька разів пропонував потерпілому знятися у порно за гроші, той погодився лише на третій раз. З його слів, хлопчик погодився добровільно, ніякого примушування не було. Вони з неповнолітнім разом обирали сценарій відео. Всього було знято шість порнороликів, які чоловік відправив на електронну пошту замовнику.

Натомість неповнолітній розповів суду, що погодився зніматися в порно не одразу, а лише з третього разу. Йому запропонували велику суму грошей – від семи до десяти тисяч гривень. При цьому вони домовились, що на відео будуть завуальовані обличчя і воно буде продаватись лише одній конкретній особі. Обвинувачений сам знімав ролики. З його слів, такі зйомки відео мали місце близько семи разів, зокрема в автомобілі поблизу автодороги Варшава-Київ та в орендованій квартирі в Ковелі. Спочатку він добровільно погодився на зйомки цих відео, проте в подальшому відмовився, оскільки не хотів цього робити. Обвинувачений примушував його без фізичного насильства, проте під час зйомок таких порнографічних фільмів він чинив на нього моральний тиск.

Дослідивши всі докази в справі, суд визнав волинянина винним та призначив йому покарання у виді тринадцяти років позбавлення волі.

Leave a Comment