Новини

Таропрогноз на 24-30 травня: що карти нам віщують

Карти Таро дають відповіді на запитання, які нас хвилюють.

Карти Таро нині є дуже популярним способом дізнатися своє майбутнє. Цей засіб для ворожіння може допомогти з’ясувати більше про ті події, які чекають нас незабаром та підготуватися до них. А для когось карти Таро можуть стати гарною підтримкою та допомогою під час самоаналізу, пише ТСН.

А для того, щоб дізнатися більше відповідей про власне майбутнє, читайте таропрогноз на тиждень – 24-30 травня – від езотерикині Олени Кузьмич.

Прогноз Таро на кохання та стосунки 
Карта тижня “Четвірка кубків”

Ця карта, яка належить до молодших арканів Таро, свідчить про сумніви, нерішучість, самоаналіз та егоїзм. Вона розповідає про розчарування та можливий розрив стосунків, бажання йти своїм шляхом, але й невпевненість у собі, необхідність зцілення душевних ран, душевну черствість, відмову від подарунків долі, пасивність та апатію, застій у житті.

“Четвірка кубків” говорить про час, коли ми йдемо в себе, створюємо захисні стіни перед зовнішнім світом і не хочете ділитися з іншими ні думками, ні почуттями. В цей період ми стаємо абсолютними інтровертами, але за іронією долі, саме він може освітитися спалахом творчої активності, якщо, звісно, ми збережемо мотивацію до схожих справ.

Не варто все брати близько до серця. Не думайте, що вас ніхто не любить. Ця апатія лише означає емоційну кризу, саме тому потрібно відкрити ширше очі й зрозуміти, що доля дарує вам подарунки, а невдовзі до вас повернуться самомотивація та внутрішня гармонія, варто докласти трохи зусиль. Проте ніхто це не зробить за вас. Розуміння себе може стати першим кроком до відродження.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру
Карта тижня “Королева жезлів”

Ця карта, яка належить до так званих карт двору або придворних карт, розповідає про магнетизм, лідерство, оптимізм та самовпевненість. Вона свідчить про захоплення власною справою, приязність та відкритість, харизму та творчість, можливість безстрашно приймати виклики, оживлення атмосфери, вічний оптимізм та гордість.

“Королева жезлів” точно знає, чого хоче і що збирається робити. Можливо, у вашому житті та русі кар’єрними сходами з’являться яскраві та харизматичні жінки.

Направте всі сили на досягнення ділового та фінансового успіху. Виберіть новий напрям у житті, використовуючи інтуїцію. Якщо ви з головою підете у розв’язання якоїсь проблеми та з оптимізмом будете зустрічати будь-які зміни або можливості для розвитку, то у вас має бути запас впевненості у собі.

Прогноз Таро на фінанси
Карта тижня “Лицар кубків”

Ця карта, яка теж належить до карт двору, розповідає про темпераментність, романтичність та пошук підтримки у ваших справах. Щоб рухатися далі, вам необхідно стати емоційно розкутими та навчитися трішки рятувати інших у критичних ситуаціях. Проте, слід бути обережними з перебільшенням своїх почуттів, адже може впасти у депресію. Любіть красу, але ненавидять недоліки.

Впевніться, що всі ваші добрі наміри, обіцянки та пориви чесні, не ілюзорні. Добряче обдумайте свою роль нині. Не сприймайте все близько до серця.

Leave a Comment