Новини

Поки лікарка тяжко хворіла на ковід, її квартиру продали. ФОТО.

Як стало відомо, історію розповіла рівнянка Людмила Скрипка, передає Радіо Трек.

“У нас в Рівному є поважна людина, лікар, яка 38 років допомагала і служила людям. Вона довгий час працювала у поліклініці СБУ.Це Радієнко Тамара Володимирівна.  Їй 84 роки, вона вдова.Сталося так, що вона захворіла на коронавірус, була у дуже тяжкому стані, тому дала по своїй довірі документи на квартиру найкращій подрузі, з якою разом товаришувала 50 років.Поки вона була в лікарні, квартиру продали. Зараз погрожують виселенням на вулицю, при цьому не дали ні копійки грошей”, – зазначила Людмила Скрипка.

Чи звертались до поліції із відповідною заявою – не повідомляється.

Втім, про цю історію знають у регіональному центрі надання безоплатної правової допомоги. Зокрема, тамтешні юристи, засновники ГО «Ангели Життя» Ліана Диновська та Ірина Пашкевич повідомили:

“21 травня звернулася літня жіночка, яка до 81 року працювала педіатром, зараз їй 84 роки. Згідно з документами: 22.03.2021 року пані Тамара нібито підписала (зі слів жінки вона документів не підписувала) нотаріальну довіреність на продаж двокімнатної квартири, уповноваживши вчиняти відповідні дії невістку сусідки.Повідомляється, що 23 березня 2021 року об 11-й бабусю госпіталізували з КОВІД до лікарні з температурою 38.4. Того ж дня, 23 березня, оформили договір купівлі-продажу вказаної квартири з зобов’язанням виселитися з нерухомого майна і вивезти речі до 24 березня поточного року”, – додають Ліана Диновська та Ірина Пашкевич.

В цей час бабуся перебуває у стані середньої тяжкості на стаціонарному лікуванні.

Дякуючи Богу, бабуся вижила. Цій чудовій жіночці 84 роки, вона ходить пішки великі відстані, жартує, радіє всьому. Її життя – окрема історія.

 

Leave a Comment