Важливо Новини

Де повністю перекриють рух проспектом Волі?

Незабаром повністю припинять рух автомобілів частиною проспекту Волі.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук під час щотижневого звіту на своїй сторінці у фейсбуці, пише ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, у травні розпочався капітальний ремонт проспекту Волі. У зв’язку із виконанням капітального ремонту почергово будуть перекривати окремі ділянки. Зокрема, це відбудеться на ділянці між вулицями Шопена та Сенатора.

«У зв’язку з капремонтом проспекту Волі і початком земляних робіт утруднився рух, а незабаром він повністю припиниться на ділянці від вулиці Шопена до вулиці Сенатора. Там буде здійснюватися заміна мереж. Тож ми думали, як розвантажити рух. Частина автомобілів будуть їхати вулицею Коперника, але більшість – вулицею Глушець. Поруч з входом у центральний парк встановлюємо світлофор, а обмежувач руху демонтували. Це зробили, щоб не було скупчень транспорту і сповільнення руху. Тож на вулиці Глушень не повинно бути величезних заторів внаслідок ремонту», – запевнив мер міста.

Нагадаємо, рух транспорту проспектом Волі на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану перекриватимуть почергово на ділянках:

– від вулиці Шопена до вулиці Вавилова;

– від вулиці Шопена до вулиці Сенатора;

– від вулиці Шопена до вулиці Чехова;

– від вулиці Вавилова до Київського майдану;

– від вулиці Шопена до з’їзду між будинками №№ 52, 54 з проспекту Волі на вулицю Глушець;

– від з’їзду між будинками №№ 52, 54 з проспекту Волі на вулицю Глушець до Київського майдану.

Відповідно до розроблених схем руху об’їзд буде здійснюватися вулицями Глушець та Коперника.

Leave a Comment