Важливо Новини

Відлупцював лікаря і медсестру:на медиків напав постраждалий у ДТП

У Чугуєві на медиків лікарні напав постраждалий у ДТП та його брат. Чоловіки побили медсестру і лікаря і потрощили приміщення.

Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції Харківської області.

21 травня близько 00:05 до поліції надійшло повідомлення про те, що у приймальному відділенні місцевої лікарні чоловік напали на медиків. За словами очевидців, до лікарні звернувся чоловік з травмою ноги, яку він отримав внаслідок ДТП. З місця події травмованого мотоцикліста забрав брат та привіз до Чугуївської центральної лікарні.

У цей час лікарі надавали допомогу іншому пацієнтові з серйозною травмою. Черговий лікар та медична сестра запропонували чоловікам трохи зачекати. Але ті почали вимагати першочергової уваги до себе.

За словами медиків, чоловіки були нетверезими та поводилися неадекватно. Постраждалий наніс тілесні ушкодження лікарю, вдарив медичну сестру та влаштував у приміщеннях безлад. Після чого нападник у супроводі двох чоловіків покинули медичну установу.

Правоохоронці оперативно розшукали 26-річного нападника. Поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти алкотест, але громадянин відмовився.

На водія мотоцикла склали протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху), за ч. 4 ст. 130 (керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та постанову ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом без документів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження волі.

Leave a Comment