Новини

Чоловік згорів живцем дорогою з магазину

У селищі Славське Львівської області живцем згорів чоловік, котрий повертався додому з магазину.

Троюрідного брата знайшла сестра, яка о 21:00 поверталася додому. Вона помітила дим на галявині та згарище. Чоловік намагався щось сказати рідним, проте вони його не розчули. Потерпілого медики забрали в реанімацію. Про це повідомляють “Надзвичайні новини”, пише GazetaUA.

“Побачила дим і одразу кинулася сюди. Там він сидів, уже обгорілий. Він був ще живий, я побігла до сусідки й викликала “швидку”, – каже сестра покійного.

Пацієнт прожив півтори години й помер. Мав 90-95% ураження тіла. Це – найважчі опіки, майже обвуглення, за словами керівниці Сколівської районної лікарні Оксани Яремко.

Місцеві жителі розповідають, що 58-річний покійний чоловік був доброю людиною та всім допомагав. Родичі вже встановили, що перед загибеллю він заходив у місцевий магазин. Трагедія сталася тоді, коли він повертався додому. Коли чоловік загорівся, поруч нікого не було, щоб допомогти. Сусіди підозрюють, що він, повертаючись із магазину, сів на галявині відпочити та, імовірно, закурив. Можливо, він задрімав, а пожежа сталася через недопалок.

Причини смерті та обставини трагедії встановлюють поліцейські й судмедексперти.

Leave a Comment