Волинь Новини

Лучанин разом з друзями катували праскою літню жінку. ФОТО

фото ілюстративне

На трасі Київ – Житомир поблизу столиці 20 травня затримали трьох чоловіків, які в Харкові катували праскою та пограбували 56-річну жінку.

Вони увірвалися до її будинку на вул. Академіка Погорєлова вночі 19 травня, і вимагали гроші, повідомив керівник окружної прокуратури Аміл Омаров, GazetaUA.

“Жінка вже спала. Прокинувшись від шуму, пішла подивитися, що трапилося, і побачила злочинців. Один із них ударив її в обличчя, жінка впала на підлогу. Нападники обмотали їй руки й ноги скотчем. Погрожуючи, запитали, де гроші. Жінка вказала на місця зберігання, які нападники знайшли й забрали гроші собі. Проте цього їм виявилося замало, і злочинці запитали, де в будинку є сейф. Почувши у відповідь, що сейфа немає, нападники ввімкнули праску й почали прикладати її до тіла потерпілої, від чого жінка знепритомніла”, – розповів Омаров.

Коли жінка отямилася, погрожували, що продовжать катування. Потерпіла розказала про всі місця зберігання коштів і цінних речей, які були в будинку. Нападники забрали все й утекли. Здобиччю злочинців стали €600 тис., $50 тис., а також вироби з золота, наручні годинники.

Нападниками виявилися 37-річний мешканець Луцька, а також 45-річний і 44-річний мешканці Львова. Опрацьовується питання щодо повідомлення затриманим про підозру в розбої та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

На Київщині озброєна банда напала на родину підприємця.

Злочинці увірвалися в будинок і жорстоко знущалися з членів родини: для катувань використали ніж і праску. Бандити відібрали у родини всі заощадження – $3 тис. 8 тис. грн, ювелірні вироби та інші цінності. На цьому вони не зупинилися. Злочинці взяли автомобілі господарів, що були припарковані на подвір’ї, і зникли.

Leave a Comment