Відкривають новий маршрут, який з’єднає Луцьк та село Богушівка.

Про це пише пресслужба Луцькради.

Під час засідання виконкому прийняли рішення «Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування № 130 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)», № 181 «Богушівка – Луцьк».

Так, цим документом передбачено відкрити автобусний маршрут № 130 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)». Передбачено, що на маршруті працюватимуть вісім автобусів пасажиромісткістю не менше 80 осіб.

Автобуси прямуватимуть за маршрутом у прямому та зворотньому напрямку: с. Богушівка, с. Забороль, с. Тарасове, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан (Авторемонтна, Рівненська), Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Богушівка, с. Забороль).

Також оголошено й конкурс й на маршрут № 181 «Богушівка – Луцьк». Автобуси за ним курсуватимуть у прямому та зворотному напрямках: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Яровиця, Набережна, Шевченка, Ковельська, Володимирська, с. Тарасове, с. Забороль, с. Богушівка (місця міжзмінного відстою на території АС № 1 та у с. Богушівка).

Призначили сьогодні члени виконавчого комітету тимчасового перевізника на міському автобусному маршруті загального користування № 12 «Єршова – Окружна». Це – ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД.