Волинь Новини

Побачили та виписали штраф: у Луцьку патрульні стали свідками аварії (ВІДЕО)

В ніч на 15 травня на вулиці Данила Галицького патрульні помітили як водій мотоцикла, змінюючи напрямок руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бордюр.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області, пише ВолиньUA.

Патрульні одразу прибули на місце автопригоди. Чоловік повідомив інспекторам, що травм не отримав, а його транспортний засіб залишився без пошкоджень. Однак під час спілкування, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що 23-річний чоловік керував транспортним засобом не маючи такого права. Окрім цього, на транспортний засіб був відсутній поліс обов’язкового страхування.

Останній пройшов огляд на стан сп’яніння в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу. Результат — позитивний.

Тож на чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортними засобами особою, яка не має права керування такими транспортними засобами), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі поліса обов’язкового страхування наземних транспортних засобів) та ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

Патрульна поліція Волинської області нагадує водіями двоколісних транспортних засобів про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що ви є учасниками дорожнього руху та несете відповідальність на рівні з іншими водіями.

2 коментарі

  • Якого біса він згідний із тими здирниками?? 0,10проміле це не підстава для статті 130! Підстава це коли водій визнає шо вживав алкоголь!

  • Якого біса він згідний із тими здирниками??
    0,10проміле це зовсім не підстава для статті 130!
    Підстава це 0,21проміле або коли водій визнає, шо вживав міцний алкоголь… як дурень…
    Тому що 0,1 проміле може бути від безалкогольного “водійського” пива, від пертусіну і корвалолу… Не будьте люди дурні. Якшо показало 0,5, 0,10, 0,15, 0,19 і навіть 0,20проміле – це все ще ДОПУСТИМИЙ вміст алкоголю! Законний! Просто не треба визнавати, що сідав за кермо після вживання алкоголю. Треба казати що випив дві безалкоголки, бо знав що їхати треба тверезим… Або казати, що вживав учора, і це залишки…
    Головне хлопаки, не перевищувати 0,2проміле! Коротше одне світле пиво це десь 0,9проміле, в когось менше, в когось більше. А два пива – реально вже ризик.
    Одне пивко і запити ще мінералкою – можна їхати сміливо, але акуратно.

Leave a Comment