Показали, в яких умовах проживають діти волинських сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського РУП.

Інспектор сектору ювенальної превенції Ковельського районного управління поліції Яніна Соколюк та поліцейський офіцер Головненської територіальної громади Ігор Мелюх спільно із провідним спеціалістом у справах дітей, сім’ї та молоді Головненської селищної ради Лілією Цип’ящук та головним спеціалістом служби у справах дітей Ковельської РДА Валентиною Кисіль перевірили 10 родин, де виховуються неповнолітні діти.

Мета заходу – перевірка умов проживання дітей у сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах та профілактична робота з батьками, які мають схильність до невиконання своїх обов’язків.

При відвідуванні сімей перевірили, як підтримуються санітарні умови житла, чи не перебувають дорослі члени сім’ї у нетверезому стані, а також провели роз’яснювальну роботу із дітьми та їх батьками.

На час перевірки виявлено ряд недоліків та складено 1 адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».