У Луцьку 14 травня мотоцикліст, втікаючи від поліції, врізався у службовий автомобіль, його забрали у лікарню.Патрульні опублікували відео погоні за мотоциклістом та момент зіткнення.

Відео розмістили на сторінці патрульних у фейсбуці.

“Екіпажам патрульної поліції в радіоефір надійшла оперативна інформація про те, що на вулиці Рівненській рухається мотоцикл, керманич якого може бути причетним до злочину, яке розслідується слідчими в рамках кримінального провадження”, – повідомили у пресслужбі патрульних.

Стало відомо, що водія мотоцикла переслідують оперативні працівники з населеного пункту Липини, однак керманич не виконував законні вимоги про зупинку та продовжував рух вулиця міста порушуючи ПДР та створюючи своїми діями загрозу іншим учасникам дорожнього руху.

“Патрульні, отримавши орієнтування, помітили вказаний мотоцикл на проспекті Відродження.
Забезпечивши безпеку дорожнього руху, увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольору і спеціальний звуковий сигнал, патрульні сповільнили потік транспорту намагаючись здійснити зупинку мотоцикла. Однак, дії поліцейських та інших учасників дорожнього руху керманич мотоцикла ігнорував та продовжив рух, внаслідок чого здійснив зіткнення зі службовим автомобілем патрульної поліції”, – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а керманичу мотоцикла одразу викликали екстрену медичну допомогу.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу. Деталі встановлюються.