Попереду – вихідні, тож буде можливість провести час із користю та задоволенням. Як варіант – зробити гарні по-весняному квіткові фото. Останніми роками мейнстрімом стало їхати до Ужгорода, аби там помилуватися сакурами й зробити поруч з ними світлини. Утім, Луцьк вирішив не відставати й активно створює власні сакурові локації. 

ІА ВолиньPost зібрало луцькі локації, де можна зробити фото із сакурами.

Сакури від ПрАТ «Волиньобленерго» на вулиці Єршова, 4

Алею на Єршова торік власними силами заклали працівники «Волиньобленерго». По обидва боки вулиці висадили кілька десятків дерев. У цьому році подивитися на цвіт молоденьких сакур уже прибуває багато лучан та гостей міста.

«Японські вишні» у сквері поруч із ЦНАПом

Декілька років тому у сквері на вулиці П’ятницька Гірка, що поруч із Центром надання адміністративних послуг у місті Луцьку, представники влади і громади висадили невеличку алею сакур. Нині вона вже буяє рожевим цвітом. Тож вдасться зробити чудові світлини.

Сакури на вулиці Теремнівській

Мабуть, найбільшою квітучістю сакур може похвалитися локація на вулиці Теремнівській, навпроти готелю «Кедем» та поруч із медико-діагностичним центром. Це місце вже стало однією з улюблених фотозон лучан, які щодня «засипають» соцмережі світлинами з сакурами.