Волинь Новини

Лучани заявили в поліцію на чоловіка, який кричав та бив автомобілі. Фото

Патрульні поліцейські за кілька днів вкотре виявили осіб, які мали при собі, ймовірно, наркотичні речовини.

Про це пише пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Так, 7-го травня, на вулиці Набережній, інспектори виявили чоловіка, який підозріло себе поводив та щось шукав у землі.

До нього, відповідно до ст.34 Закону України «Про Національну поліцію», застосували превентивний захід поверхневу перевірку. У чоловіка виявили поліетиленовий пакет з речовиною невідомого походження блакитного кольору, ззовні схожою на наркотичну.

Цього ж дня на цій же вулиці, близько 23-ї години, патрульні виявили ще одного чоловіка, який також щось шукав і уникав зорового контакту з інспекторами. У нього, під час превентивного заходу поверхневої перевірки, виявили поліетиленовий мішечок із невідомою порошкоподібною речовиною блакитного кольору.

Наступного дня луцьким патрульним надійшло повідомлення про те, що на вулиці у одному із дворів бігає чоловік, який при тому кричить та стукає по авто.

Патрульні, які прибули на місце події, виявили в чоловіка ознаки наркотичного сп’яніння. Під час превентивного заходу у нього виявили прозорий пакет з речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

А 9-го травня патрульні вкотре виявили підозрілого чоловіка на вулиці Набережній. Застосувавши превентивний захід поверхневу перевірку, у нього виявили паперовий згорток з вмістом зеленої речовини, ззовні схожої на наркотичну.

У всіх випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Leave a Comment