Волинь Новини

Коли Луцьк отримає нові тролейбуси?

У травні Луцьк має отримати ще кілька нових тролейбусів.

Про це у коментарі власкору “ВолиньUA” розповів заступник директора Департаменту економічної політики Луцької міськради Сергій Омельчук.

Чиновник розповів, що у місті зараз реалізовується дві найкрупніші інвестиційно-грантові програми. У рамках однієї планується до кінця року поповнити тролейбусний парк міста 29-ма одиницями транспорту. При чому у травні очікується, що місто отримає ще кілька тролейбусів. Крім того, у місті відбувається модернізація теплопостачання.

“Наступним етапом після закупівлі нових тролейбусів стане будівництво тролейбусної лінії з метою з’єднати вулицю Львівську та СКФ “Україна”. Зараз це питання на розгляді в Міністерстві інфраструктури. Ми очікуємо, що на реалізацію проєкту буде спрямовано спочатку 150 тисяч євро грантових коштів. Також 10 млн євро кредитних коштів і 4 млн гривень грантових коштів за останні роки отримало підприємство “Луцьктепло” для модернізації котелень і встановлення індивідуальних теплових пунктів у будинках. Це суттєво покращить забезпечення лучан теплом і підвищить якість послуг”, – зазначив Сергій Омельчук.

Leave a Comment