Волинь Новини

Побив автівку та вибив вікна у будинку: в селі під Луцьком чоловік напав на людей. Фото

Днями до поліції надійшло повідомлення про незаконне проникнення до володіння особи, погрози вбивством і стрільбу. За вказаною адресою негайно виїхали працівники СРПП відділення номер 3 та слідчо-оперативна група Луцького РУП.

Про це інформує поліція Волинської області.

Поліцейські на місці з’ясували, що 9 травня лучанин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник на територію одного з житлових будинків в селі Боголюби, після чого власникам будинку та поліцейським погрожував фізичною розправою і вбивством, а, діставши предмет ззовні схожий на пістолет, здійснив декілька пострілів вгору.

Правоохоронці оперативно спрацювали та затримали фігуранта, вилучили предмет ззовні схожий на пістолет та відправили на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, зловмиснику оголошено підозру за ч.2 ст. 162 КК України (Порушення недоторканості житла – карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років) та ч. 1 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу – карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

Досудове розслідування триває.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment