Знаменитий ресторатор та суддя проекту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво офіційно став українцем. Кулінар опублікував на особистій сторінці в Instagram фотографію з паспортом в руках та написав, що він неймовірно щасливий, що тепер він – офіційно українець.

Про це пише «Апостроф».

Ектор вже багато років живе та будує свій бізнес в Києві, але отримати офіційний дозвіл на постійне проживання в Україні йому вдалося тільки зараз.

«Міністерство культури видало указ, щоб я отримав постійне місце проживання! Не передати словами, як я щасливий, адже мало хто удостоюється такої великої честі!», – написав Хіменес-Браво.

У коментарях привітали ресторатора і написали, що тепер в Україні на одну талановиту людину стало більше.

Ектор родом з Колумбії. До України він вперше приїхав у 2006 році і ця країна назавжди вкрала його серце. «Тоді я просто подорожував, але закохався з першого погляду. Я розгледів в українцях справжню душу, щирі емоції, почуття людей, які не соромляться їх проявляти», – розповідав раніше кулінар.

Через три роки Хіменес-Браво зважився на переїзд до Києва, але ніхто з близьких його не підтримав, адже тоді у нього вже була успішна кар’єра в Канаді та Азії. Ектор відкрив у столиці два п’ятизіркові готелі, а потім пішли телевізійні проекти та відкриття ресторанів.