Новини

Дочка судді, яка назвала українців «бидлом», записала нове відеозвернення

Як стало відомо, дочка судді Печерського суду Анастасія Константинова, яка днями заявила, що “Крим вже не наш” і заступилася за “свого улюбленого виконавця” – російського репера Басту, вибачилася за свої слова.

Відповідне відео з’явилося в Instagram Анастасії. Дівчина заявила, що була не в курсі політичних поглядів російського музиканта і вона дуже шкодує, що зганьбила свою сім’ю юристів.

“Моя емоційна позиція з приводу артиста Басти була викликана тим, що я є цінителькою його творчості, але жодним чином не була обізнана про його політичні погляди. Якщо він дійсно підтримував анексію Криму, то я не поділяю це. Також я хочу вибачитися за свою грубу форму висловлювання щодо наших громадян, які захищають свою територію та відстоюють інтереси територіальної цілісності”, – сказала Анастасія.

Дівчина зазначила, що члени її сім’ї – “юристи, які поважають закон і Конституцію України”. Також дочка судді заявила, що вона готова понести відповідальність за сказане.

“Також я хотіла б сказати, що є патріотом цієї країни, я тут народилася і виросла, я поважаю людей, які поважають цю країну, я за цілісність України і я дійсно хочу єдності та процвітання. Всього доброго”, – резюмувала Константинова.

Leave a Comment