Важливо Новини

Волинянин вдруге одружився на своїй нинішній дружині. Фото

Через 25 років спільного життя – знову на весільний рушник стало подружжя Іванісіків з Луцька. Про це повідомляє Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції – м. Львів.

Подружжя Валентини та Ігоря Іванісіків учора у Луцькому міському відділі ДРАЦС відсвяткувало ювілейну – 25-ту річницю шлюбного життя, яку називають «срібним весіллям».

Чвертьстолітній ювілей весілля – теж дорогоцінність, бо прожити у злагоді пліч-о-пліч стільки років вдається далеко не всім, хто став на рушничок щастя.

Валентина та Ігор Іванісік виховують двох доньок. Старша Яна працює у Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Львів), менша Мар’яна – школярка. У срібний ювілей одруження дівчатка бажали батькам довгих років життя у парі. А мами подружжя постелили перед ними рушник, на якому 25 років тому Валентина та Ігор давали обітницю жити в любові та злагоді, шанувати один одного.

У Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції зауважують, що торік Волинь була у трійці областей, де провели найбільше повторних шлюбних обрядів. Цю послугу можуть замовляти як сімейні пари, так і їх рідні чи друзі.

У 2020 році волиняни відсвяткували 22 ювілейних весілля, 302 обряди заручин, а також проведено 470 урочистих реєстрацій народжень.

 

Leave a Comment