Волинь Новини

У Луцьку завершили встановлення «розумних» зупинок та табло

У Луцьку завершили реалізацію проекту з встановлення «розумних» зупинок та табло, в межах якого було встановлено 9 зупинок (5 великих та 4 малих) та 22 табло.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у фейсбуці.

Кожна зупинка містить дисплей, на якому висвітлюється інформація про прибуття громадського транспорту, сонячну панель, точку для зарядки телефону, зовнішнє освітлення, смітники для роздільного збору сміття, камеру відеоспостереження та точку доступу WI-FI.


Кожне розумне табло, яке висвітлює інформацію про час прибуття громадського транспорту, обладнане точкою для зарядки телефонів, зовнішнім освітленням, смітниками для роздільного збору сміття, камерою відеоспостереження та Wi-Fi.

«Розумні» зупинки та табло встановлені в рамках проекту «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька», що фінансується у співпраці із Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини через Engagement Global gGmbH та Сервісної служби «Міста в єдиному світі», програма Nakopa.

Сума грантових коштів становить 6 541 000 грн.

Також Ігор Поліщук поцікавився думкою лучан, чи варто продовжувати вставновлювати такі зупинки і табло за кошти місцевого бюджету в тих мікрорайонах, де ще такі об’єкти не встановлені.

Leave a Comment