Важливо Новини

У Туреччині через вечірку без масок закрили готель, де відпочивали українці. Відео

У Туреччині, де до 17 травня діє жорсткий карантин, зачинили 5-зірковий готель Bosphorus Sorgun через влаштовану на Великдень вечірку без дотримання протиепідемічних заходів.

Про це пише Страна.ua.

3-го травня після гучного скандалу в Анталії перестав працювати 5-зірковий готель Bosphorus Sorgun в районі Манавгат.

У мережу потрапило відео, як на Великдень 2 травня в “Босфорі” пройшла масова вечірка без масок і дотримання дистанції за участю гостей з України, Росії і Білорусі.

Через скандал в готель на перевірку відразу ж приїхали представники міністерств почали розслідування. Представник готелю заявив, що фото і відео вечірки зробив аніматор-українець з іншого готелю, який відпочивав у них того вечора.

Губернатор Анталії Ерсін Язиджі заявив, що готель зачинили. Також у власників відкликали туристичний сертифікат, без якого вони не зможуть функціонувати. Гостей – а це 500 осіб – розселили по інших готелях.

Працівниця іншого готелю розповіла, що вечірка – це надто гучно сказано.

“На честь свята в обід співробітники готелю в масках почали роздавати гостям біля басейну фарбовані яйця, туристи були без масок. Це зняв аніматор, він сам з України, але працює в іншому готелі… Одні кажуть, що раніше він працював у цьому готелі, його звільнили і він помстився, інші – що його “заслали” конкуренти зняти компромат. Хлопець проник в готель під виглядом гостя… Відео всього дві хвилини”, – розповіла працівниця з України.

Leave a Comment