Волинь Новини

Волинянин за 500 гривень і шоколадку торкався геніталій неповнолітньої

У селі Копичів Турійського району чоловік проник у чужий будинок та поки неповнолітня спала, почав торкатися її геніталій.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, – Волинь правда. 

У серпні 2019 року близько 07:30 ранку волинянин відкрив двері чужого будинку та зайшов у спальну кімнату, де спала донька власника. Знаючи, що вона не досягла шістнадцятирічного віку, аби задовольнити свою статеву пристрасть, чоловік сів на ноги дівчинки та почав торкатися її інтимних місць. Від цього неповнолітня прокинулася та почала кричати, пригрозивши, що розповість про інцидент своєму батькові, який в той момент був на заробітках у Польщі. Волинянин припинив торкатися її, а за зберігання таємниці запропонував 500 гривень і шоколадку.

Від пережитого у дівчинки розпочався сильний стрес, після чого вона зателефонувала сестрі. За її словами, обвинувачений неодноразово намагався до неї приставати, однак вона соромилася про це розповісти батькам чи сестрі.

Чоловік же свою провину у скоєному не визнав. Каже, що тривалий час між ним та сім’єю дівчинки були дружні відносини. У день інциденту він зайшов до чужого будинку, аби позичити гроші матері неповнолітньої, яка у той момент спала. Аби розбудити, він торкнувся її ноги, однак виявилося, що це була неповнолітня, яка почала кричати. Пояснив, що дійсно любить чужих жінок, але до дитини ніколи б не поліз.

За словами потерпілої, у той день матір з сестрою пішли збирати малину, тому у будинку вона перебувала сама.

Сестра дівчинки стверджує, у той день вони дійсно з матір’ю пішли по малину, а близько 8 години ранку до неї зателефонувала потерпіла та розповіла про подію.

Як стверджують односельчани, обвинувачений неодноразово приставав до їхніх жінок з інтимними пропозиціями.

Відомо, що волинянин, який торкався геніталій неповнолітньої, уродженець села Гаруша Турійського району, має середню-спеціальну освіту, одружений та працює різноробочим в ФГ «Аміла».

Суд призначив йому покарання у виді виді позбавлення волі на строк два роки зі сплатою штрафу у розмірі 1360 гривень.

Leave a Comment