Волинь Новини

На Волині чиновник міськради знепритомнів на робочому місці

На роботі знепритомнів начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонно-мобілізаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Ковельської міської ради Валерій Мацюк.

Як стало відомо «Ковель media» зі слів працівників мерії, це трапилося на коридорі, коли він вийшов із вбиральні.

Колеги по роботі негайно викликали медиків. До адмінбудівлі оперативно прибула машина екстреної медичної допомоги. Кажуть, не виключено, що на стан здоров’я міг вплинути COVID-19. Чиновнику надали необхідну допомогу, йому стало краще, але на цьому його робочий день закінчився.

63-річний Валерій Мацюк уже тривалий час очолює вищезгаданий відділ, хоча й перебуває на пенсії, що відображено у його декларації про доходи. До цього він багато років був начальником контрольно-ревізійного відділу в місті Ковелі та Ковельському районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продали 9 сотих комунальної землі за 268 тисяч гривень

 

Два роки тому Ковельський міськрайонний суд притягнув його до адміністративної відповідальності та оштрафував через несанкціонований виїзд за межі України.

За даними СБУ, він є особою, якому, відповідно до вимог п. 53 «Порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях», надано допуск та доступ до державної таємниці за формою 3.

Leave a Comment