Волинь Новини

Депутат Луцькради поскаржився на міський авторинок

Депутат Олександр Ткачук виступив із запитом, під час якого поскаржився на авторинок у Луцьку.

Він зауважив, що така торгівля дуже ускладнює рух транспорту на вулиці Єршова, а особливо критична ситуація складається в «базарні» дні – четвер та неділю. Про це йшлося під час засідання сесії 28 квітня, – передає Район.Луцьк.

Зі значних «мінусів» – стихійна торгівля не тільки автівками, а й побутовою хімією, продуктами харчування тощо, а також псування газонів недобросовісними водіями.

Ігор Поліщук, міський голова, зауважив: земельна ділянка авторинку, про яку йдеться, наразі не перебуває у власності жодного суб’єкту господарювання.

«Ті власники нерухомого майна, які є «за парканом», відновлюють інтерес до цієї земельної ділянки і мають намір знову взяти її в оренду і сплачувати орендну плату. Крім того, комунальне підприємство «Автопарксервіс» розробляє альтернативні ділянки, які можуть розвантажити вулиці Карбишева та Єршова. Розроблена схема організації дорожнього руху, відбувається встановлення дорожніх знаків, які частково врегулюють це питання. Щотижня там чергує департамент муніципальної варти. Вже склали сотні протоколів на власників авто, які стихійно залишають для торгівлі у недозволених місцях», – виступив Поліщук.

Leave a Comment