Волинь Новини

Проспект Волі у Луцьку закриють на два роки

У зв’язку з початком проведення ремонтних робіт на проспекті Волі частково обмежать рух. Реконструкцію розпочнуть після Великодніх свят і триватиме вона, за попередніми розрахунками, близько двох років.

Про це під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради 26 квітня повідомив директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк, пише ІА «Волинські новини».

З його слів, перші серйозні роботи із реконструкції проспекту Волі у Луцьку (заміна мереж, розкопування тощо) стартують одразу після Великодніх свят.

«Реконструкцію проспекту Волі будемо проводити від вулиці Шопена до Київського майдану із двох сторін», – заначив головний комунальник міста.

З його слів, через ремонтні роботи періодично буде перекритий або ж обмежений рух проспектом. Саме тому вже розроблені схеми перекриття дорожнього руху зі скиданням на вулиці Коперника та Глушець.

За попередньої інформацією, яку надав Микола Осіюк, за сприятливих обставин ремонт планують завершити через півтора, або й два роки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у майбутньому головну магістраль міста Луцька планують розширити, гарантувавши більше простору і для пішоходів, і для велосипедистів, і для автомобілів чи громадського транспорту. Окрім того, на проспекті Волі змінять потоки руху та запровадять єдиний дизайн-код для вуличних меблів, огородження, мощення, ліхтарів і т. д. Вартість реконструкції становитиме, за попередніми розрахунками, від 60 до 80 мільйонів гривень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment