Волинь Новини

Дитячій поліклініці у Луцьку подарували автомобіль швидкої пів року тому, однак ним і досі не користуються

Автомобіль швидкої допомоги, подарований у якості благодійної допомоги Генеральним Консульством Республіки Польща дитячій поліклініці у Луцьку, розмитнювали пів року. На оформлення документів витратили близько 30 тисяч.

Про це розповів начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, – передає ІА Волинські новини.

З його слів, у жовтні минулого року консульство Республіки Польща надало благодійну допомогу у вигляді автомобіля швидкої допомоги для обслуговування Луцької міської дитячої поліклініки.

«Однак процедура передачі благодійної допомоги на баланс медичних закладів настільки складна і довготривала, що з жовтня минулого року і до сьогодні керівництво дитячої поліклініки займалося питанням розмитнення і передачі на баланс. Якщо хтось хоче надати благодійну допомогу, особливо з-за кордону, то знайте, що отримання такої допомоги – це клопітка, тривала у часі і у людському ресурсі робота», – каже головний медик міста.

Він наголосив, що на оформлення необхідних для передачі на баланс та використання автомобіля документів, медичному закладу довелось витратити близько 30 тисяч гривень.

«Але автомобіль швидкої допомоги – 2016 року, він в нормальному стані і ще послужить для оперативних виїздів медиків до маленьких пацієнтів дитячої поліклініки. Його вже розмитнили і ставлять на баланс поліклініки. Після цього карету швидкої можна використовувати», – зауважив Володимир Лотвін.

Leave a Comment