Новини

Український заробітчанин у Польщі намагався перерізати собі вени: через важку роботу?

Як стало відомо, інцидент трапився днями в Ґруєцькому повіті. 31-річний українець намагався вчинити самогубство, перерізавши собі вени. Про це повідомляє місцеве видання Radom 24.

Чоловіка врятували поліцейські і медики, які вчасно прибули на місце події. Поліція пізно ввечері отримала дзвінок з інформацією про спробу самогубства від самого постраждалого і одразу виїхала за вказаною адресою.

Власник будинку стверджував, що все гаразд і що нічого не відбувається, однак його працівник просив допомогти постраждалому. На момент прибуття поліції українець вже втратив багато крові. Кровотечу зупинили, чоловікові надали першу допомогу і відвезли до лікарні, де він досі перебуває.

Причини спроби вкоротити собі віку поки що невідомі.

До слова, українські заробітчани пишуть у соцмережах, що умови роботи в Польщі часто дуже складні фізично і морально. Заробітчанам платять мало, змушують працювати по 12 і більше годин, умови проживання часто теж далекі від комфортних. Через це багато хто стикається з серйозними психологічними проблемами, що цілком могло бути причиною спроби самогубства.

 

Leave a Comment