Волинь Новини

Лучанам в травні можуть відключити воду

За підсумками опалювального сезону 2020-2021 років Луцьктепло повідомило про активізацію претензійно-позовної роботи щодо злісних неплатників та закликало містян негайного погасити заборгованість за надані послуги або до їх реструктуризації.

Про це інформують на сторінці комунального підприємства у фейсбуці. 

Попереджають, що в разі початку процедури примусового стягнення заборгованості шляхом звернення до суду боржник понесе додаткові грошові витрати, зокрема:

  • сплату суми боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення;
  • три проценти річних від простроченої суми;
  • понесені судові витрати у зв’язку із зверненням до суду.
  • арешту Вашого рухомого, нерухомого майна, майна, що перебуває у третіх осіб, та обмеження виїзду за межі держави.

«Рівень оплати населенням послуг з постачання теплової енергії та гарячої води за березень 2021 року станом на 23.04.2021 становить 76%, що в сумі з накопиченими за попередні місяці опалювального сезону боргами, ставить під загрозу постачання гарячої води вже з травня та якісну підготовку до опалювального сезону», – йдеться в повідомленні підприємства.

У лучан вимагають здійснювати повну і своєчасну оплату за спожиті послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання та погасити заборгованість попередніх періодів. Для цього рекомендують користуватися сервісами онлайн-банкінгу та Особистого Кабінету побутового споживача ДКП «Луцьктепло».

Leave a Comment