Волинь Новини

Масову виpубку лісу на Любешівщині під агpесивну лайку підлеглих Кватирка зафіксували на камеpу. Відео

Попpи забоpони та штpафи, на Волині пpодовжують масово виpубувати ліс. Зокpема – на Любешівщині.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Андрій Двойнінов.

«І знов Деревок, і знов порушення Сезону тиші в нашому массиві. Повертаючись з Любешова вирішив поїхати в Деревок через Волицю (лісом), та був шокований тим що відбувається в лісі. Сезону тиші не дотримуються як керівники лісництв, так і їх підлеглі, та навіть звичайні люди наплювали на закон.

Я викликав на місце вирубки поліцію, та поки очікував прибуття поліцейських, почув що ще десь почали різати ліс. Коли знайшовши те місце, почув в свою сторону від лісорубів агресивну лайку.

Але мобільний телефон робить дива, люди стають таки ввічливі коли включаєш камеру на ньому. Все.

Поліція приіхала, зібрали усі матеріали, кого встигла зловити зловила, допитали і відпустили. Далі матеріали всі будуть передавати екологам, вони будуть вирішувати чи це буде адмін штраф, чи там кримінал.

Ще буде там окремий привіт піарщікам, які в соцмережах завантажують гарні фото, як вони доглядають ліс. Подивитесь як воно реально виглядає, і це ще не все. Ще багато є таких ділянок.

Та, в принципі, вони майже всі такі, там де ступила нога лісоруба», – йдеться в дописі.

Варто нагадати, що відколи Волинське обласне лісомисливське господарство очолив одіозний Олександр Кватирко, масові вирубки лісу стали звичним явищем, яке викликає обурення місцевих мешканців.

Leave a Comment