Новини

Як приготувати ідеальну глазур для пасок

Спекти пишні і смачні паски – це тільки півсправи. Їх слід ще гідно прикрасити, щоб потім не довелося повторювати самій собі “вміла добре готувати, та не вміла подавати”.

Вдала глазур для пасок стане гідною крапкою в створенні ваших маленьких шедеврів. Глазур, рецепт якої ми пропонуємо, хороша тим, що вона виходить ідеально білою та при застиганні лягає рівним шаром. Але найголовніше, вона не обсипається при нарізанні пасок, – пише ТСН.

Інгредієнти:

• 1 склянка цукрової пудри;
• 6 столових ложок води;
• 1 чайна ложка швидкорозчинного желатину;
• ванільний цукор.

Приготування:

Швидкорозчинний желатин залити 2 столовими ложками гарячої води, перемішати і залишити на 5-10 хвилин для набухання. Потім суміш злегка підігріти і, безперервно змішуючи, домогтися повного розчинення желатину.

Цукор з’єднати з ванільним цукром, залити водою, що залишилася, і нагрівати на повільному вогні при постійному помішуванні до повного розчинення цукру. Кип’ятити і уварювати сироп не обов’язково. Головне – домогтися, щоб цукор розчинився повністю.

Готовий цукровий сироп охолодити до 60°С, додати желатин, перемішати і збивати міксером, поки маса не стане пишною і чисто білою.

Глазур слід використовувати в теплому вигляді, інакше вона швидко застигає. Якщо таке раптом трапиться, її варто лише злегка нагріти на водяній бані.

Leave a Comment