Новини

На Варшавській трасі водій живцем згорів у салоні свого автомобіля: подробиці

В Київській області сталася автомобільна аварія із пожежею та вибухом. Спершу зіштовхнулись два легковики, після удару один із них спалахнув. Кермувальник вибратися із салону не зміг.

Про це йдеться у випуску ТСН 19:30.

Очевидці аварії зняли відео у перші хвилини після зіткнення. Усього за кількадесят метрів вони бачили автомобіль, що спершу просто палає, а за мить- вибухає.

Київщина, Варшавська траса біля Ворзеля. На місці рятувальники і поліцейські, рух обмежений, довкола розкидані автозапчастини. Патрульний Олександр розповів, що близько 9-ї ранку побачили попереду дим. А коли підїхали ближче – виявили два легковики. “Ланос” був майже повністю охоплений вогнем, “Джилі” – стояв трохи далі.

Очевидці аварії допомогли водієві “Джилі” вибратися із салону. Чоловіка шпиталізували, життю загрози немає. Другого водія не витягнули одразу, а пізніше авто вибухнуло.

“Водій “Джилі” був у притомному стані, його було відтащено, надано першу допомогу. “Ланос” горів, ми не мали змогу підійти через високу температуру”, – сказав патрульний.

Вибух був такої сили що газовий балон відлетів на протилежну сторону дороги, полум’я гасили рятувальники. Як усе сталося, хто з водіїв порушив? Після того, як рятувальники усе пролили водою, до справи стають слідчі і намагаються відтворити схему руху. Кажуть, найімовірніше автомобілі рухались назустріч один одному, і один із кермувальників чомусь виїхав до відбійника на зустрічній.

Попередня версія – водій “Ланоса” чи заснув, чи здійснював поворот. Точну причину встановлять уже після експертиз. Пообіді на місце події приїхали родичі загиблого водія. Вони у розпачі і навіть не знаходять одразу сил підійти до понівеченого вогнем автомобіля.

Leave a Comment