Волинь Новини

«У нашому провінційному містечку послуги стиліста просувати нелегко», – відома луцька ведуча

Відома ведуча Наталка Войтович написала допис, в якому зізналася, що трансформувала професію стилістки у хобі.

Допис вона розмістила на своїй інстаграм-сторінці, – пише Таблоїд Волині.

«У мене запитують, чому я менше розповідаю про тренди, стиль, моду, fashion. Час від часу є сторіз із бутіків і співпраця лише з деякими дизайнерами. Чому так?

В нашому маленькому провінційному містечку послуги стиліста (фотосесії, розбір гардеробу, супровід на шопінгу і консультації щодо онлайн-покупок) – просувати нелегко. Більшість, НА ЖАЛЬ, впевнено думають, що самі добре тямлять у трендах, психотипах і загалом стилі. А ті, хто мають сумніви, мені пишуть, і я БЕЗПЛАТНО роздаю поради, що варто купувати чи одягати, а що ні.

Стиліст у часи пандемії і закритих ТЦ, міст і кордонів став нерентабельним напрямком, тож на цьому грошей на життя не заробиш. Стилістика в моєму випадку, трансформувалася із професії у хобі.

Зараз, до прикладу, працюю над колаборацією з однією дизайнеркою. Люблю працювати з луцькими творцями одягу, завжди готова розповідати про них. Також у проєкті PRAVDA ми із героїнями багато говоримо про гардероб і стиль. Тож, #стиліствойтович є і нікуди не дівається. Завжди готова до співпраці і не скуплюся на поради! Та, на ваші прохання, частіше писатиму про стиль, приємно, що вам цікаво!
Я – на зв‘язку!» – йдеться у дописі.

 

Leave a Comment