Волинь Новини

Ковельська лікарня – взірець для колег

Медзаклад у Ковелі став прикладом для наслідування. Високотехнічне обладнання, рівень та якість надання послуг медичними працівниками – усе це цінують пацієнти вже не перший рік.

Про це на своєму сайті пише 12 Канал.

Перейняти досвід з реформування і розвитку медзакладу вирішили у Вараській громаді. Її голова Олександр Мензул та головний лікар Вараської багатопрофільної лікарні Тетяна Латишенко відвідали ковельський медзаклад і планують деякі напрацювання сусідів використати у Вараші.

“В усіх відділеннях і підрозділах лікарні видно прогрес: в ремонтах, обладнанні, ставленні працівників до роботи. Вони дорожать роботою, бо працюють на сучасному обладнання, в гарних приміщення, які відповідають європейським стандартам. Ми дивилася на них і думали: коли ж у нас таке буде”, – ділиться Тетяна Латишенко.

Секрет успіху ковельських медиків – це співпраця місцевого та обласного бюджетів в розвитку лікарні та співпраця з медичними компаніями щодо забезпечення медичним обладнанням

“Є нормальний симбіоз між різними бюджетами. Ці кошти, що приходять, одразу ж реалізовуються. Купується обладнання. Чим краще обладнання і вищий рівень послуг – тим більше коштів дає Національна служба здоров’я України”, – розповідає Олександр Мензул.

Міський голова переконаний: що за правильної організації роботи уже скоро Вараська багатопрофільна лікарня може досягти такого ж рівня надання послуг, як у їхніх колег з Ковеля.

Leave a Comment