Молода матуся та блогерка Валерія Кузьмінчук, яка більш відома своїм підписникам під ніком @lerkazukerka, розповіла на своїй сторінці про випадок, який трапився з нею і її малюком у Луцькій дитячій поліклініці.

Про це пише сайт lutsk.eu.

У нонеділок, 19 квітня, десятимісячний малюк отримав травму мізинчика. «Швидка допомога» відвезла батьків та дитину до лікарні, обробили ранку та скерували на огляд та перев’язку до міської дитячої поліклініки, що на вулиці Чорновола, 1.

У вівторок, 20 квітня, за словами Валерії, вони потрапили на прийом до дитячого хірурга В’ячеслава Михайловича Божка. Жінка розповіла, як лікар зверхньо та хамовито розмовляв з нею, був наглим та грубим до дитини, не обробивши бинт на руці малятка, просто зірвав його, чим спричинив біль та кровотечу. Також, як зазначила Валерія, лікар Божко В.М. виганяв її з кабінету, викинув медичну картку дитини, а потім сам вирішив покинути робоче місце.

 

«Я вперше стикаюсь з таким хамством зі сторони чоловіка у свій бік, з такою халатністю по відношенню до маленької дитини, з такою наглістю і грубістю. Прикро, що такі люди носять звання медика і паплюжать честь дійсно гідних представників цієї професії», – пише блогерка.

До речі, очікуючи з дитиною на прийом хірурга, жінка помітила, що лікар приймав дорослого чоловіка з травмою.

Жінка зазначає, що написала скаргу в управління охорони здоров’я Волинської області.

Оксана Лєщинська, очільниця дитячої поліклініки, повідомила, що ситуація однозначно потребує уваги. На момент конфлікту вона перебувала на засіданні комісії у міській раді, тому обіцяла вивчити ситуацію і надати пояснення у середу, 21 квітня, зранку.