Волинь Новини

У Волиньраді створили дві депутатські групи

Сьогодні відбулася п’ята сесія Волинської обласної ради чинного скликання, під час якої створили дві депутатські групи. Ця історія отримала дещо курйозний характер, адже обидва об’єднання мають схожу назву і створені практично навколо однієї тематики.

Так на початку сесії було оголошено про утворення групи «Рівні можливості». До неї переважно увійшли депутати із партії «За Майбутнє» (окрім Олигь Омелько із «Батьківщини»).  Очолила її депутатка від цієї ж політсили Оксана Філіпчук. Заявлено, що група опікуватиметься гендерними питаннями.

Група “Рівні можливості”

Натомість наприкінці сесії оголосили про створення ще однієї депутатської групи під назвою «Рівні можливості для всіх», серед завдань якої опіка, знову ж таки, питаннями гендерної рівності, соцзахисту, медицини (допомога людям з обмеженими можливостями) та правової допомоги. Очолила колектив з дев’яти депутатів представниця «Європейської солідарності» Юлія Вусенко, також до групи увійшли депутати з її фракції, «Слуги народу», Аграрної партії та «Батьківщини».

Leave a Comment