Волинь Новини

За грантові кошти у Луцьку встановили 22 “розумних” табло. Фото

У Луцьку на зупинках громадського транспорту встановили 22 інформаційні табло, які відображають розклад руху тролейбусів і маршрутних таксі онлайн, – інформує Луцька міська рада.

Інформаційні табло та “розумні” зупинки в обласному центрі встановлюють за грантові гроші.

Табло були закуплені в рамках проєкту “Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька” за фінансування Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

За грантові кошти у Луцьку встановили 22 "розумних" таблоЛМР

Грантові кошти на реалізацію проєкту у Луцьку — 217 600 євро, при цьому співфінансування з місцевого бюджету — 24 970 євро. Луцьк оплатив роботи по підведенню електрики, інтернету та каналів передачі даних.

За грантові кошти у Луцьку встановили 22 "розумних" таблоЛМР

Всього у Луцьку встановлено 22 розумних табло. Кожне обладнане точкою для зарядки телефонів, зовнішнім освітленням, смітниками для роздільного збору сміття, камерою відеоспостереження та Wi-Fi.

За грантові кошти у Луцьку встановили 22 "розумних" таблоЛМР

Окрім того, в рамках проєкту відбувається монтаж 9 “розумних” зупинок громадського транспорту, створення сайту про громадський транспорт Луцька, фарбування 17 тролейбусів у кольори міста. Також в рамках проєкту 250 водіїв, перевізників та працівників Луцького підприємства електротранспорту пройдуть навчання щодо ознайомлення із функціонуванням розумних зупинок.

Leave a Comment