Волинь Новини

У Волинській ОДА ліквідовують управління

У Волинській облдержадміністрації – кадрові перестановки. Зокрема тут не буде управління інформаційних технологій та адміністрування і ліквідовують сектор з питань запобігання та виявлення корупції. Натомість утворюють два нові відділи й перейменовують посаду заступника.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА № 183 від 14 квітня.

Зокрема, вакантну посаду заступника голови обласної державної адміністрації перейменували на посаду заступника голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO). Також перейменували організаційне управління на управління організаційної роботи та взаємодії з органами державної влади і місцевого самоврядування.

Крім того, ліквідовується управління інформаційних технологій та адміністрування і сектор з питань запобігання та виявлення корупції. Натомість утворюєтся відділ інформаційно-комунікаційних систем та регіональний відділ адміністрування Державного реєстру виборців.

Загалом гранична чисельність штатних одиниць парцівників апарату ОДА не змінюється: їх буде 86, як і в попередньому штатному розписі.

Leave a Comment